Αυθημερόν παραδόσεις σε όλη την Αθήνα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 60€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
πώς να επιλέξω νυφική ανθοδέσμη

Αν δεν έχετε παντρευτεί ακόμα ή αν σκοπεύετε να ξαναπαντρευτείτε, μπορεί να αναζητάτε στο διαδίκτυο στολισμούς γάμου και να ονειρεύεστε τον δικό σας. Είναι αναμενόμενο να βρίσκετε εικόνες που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο γούστο σας.

Το ζητούμενο όμως σε ένα γάμο – ίσως και το πιο σημαντικό – είναι να υπάρχει αρμονική σύνδεση μεταξύ όλων των επιλογών σας.

Η νυφική ανθοδέσμη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην εμφάνιση της νύφης, άρα και πολύ σημαντική λεπτομέρεια στον ανθοστολισμό του γάμου. Όμως, πριν επιλέξουμε τη νυφική ανθοδέσμη και κατ’ επέκταση όλο τον ανθοστολισμό, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την ημερομηνία και την τοποθεσία του μυστηρίου, το χώρο δεξίωσης, το ύφος του νυφικού και το γαμπριάτικο κοστούμι.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ο επαγγελματίας στον οποίο θα απευθυνθείτε, θα είναι σε θέση να προτείνει τις κατάλληλες ιδέες για τη νυφική ανθοδέσμη, η οποία θα δώσει χρώμα και θα ολοκληρώσει την εμφάνιση της νύφης.

Πιο συγκεκριμένα…

Το κάθε λουλούδι έχει τη δική του εποχή. Έτσι, ανάλογα με την ημερομηνία του γάμου, θα είναι διαθέσιμα και τα αντίστοιχα λουλούδια. Συνεπώς, τόσο οι χρωματισμοί όσο και το ύφος των γάμων διαφέρουν ανά εποχή. Για παράδειγμα, σκεφτείτε πόσο διαφορετικός θα ήταν ο στολισμός σας αν κάνατε τον γάμο σας τον χειμώνα σε σχέση με το αν τον κάνατε το καλοκαίρι.

Επιπρόσθετα, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η τοποθεσία του μυστηρίου. Αν – για παράδειγμα – ο γάμος γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, τότε το ύφος του στολισμού και της νυφικής ανθοδέσμης θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό και επιβλητικό. Αντιθέτως, αν ο γάμος πραγματοποιηθεί σε ξωκλήσι, η νύφη συνηθίζεται να κρατά ένα νυφικό μπουκέτο πιο ανάλαφρο και λιτό, συνδυασμένο άρτια με τις υπόλοιπες επιλογές του ζευγαριού.

Η Υπεύθυνη Εκδηλώσεων κα. Σπυριδούλα Χαρμαντά είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις, βοηθώντας σας να επιλέξετε τη νυφική ανθοδέσμη και τον στολισμό των ονείρων σας. Κλείστε ένα ραντεβού (210.8067672) ώστε να συζητήσετε όλα όσα έχετε σκεφτεί και ζητάτε για τον γάμο σας.