Αυθημερόν παραδόσεις σε όλη την Αθήνα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 60€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη μας για το περιβάλλον, τα λουλούδια, τη ζωή.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Το δέσιμό μας με τη φύση είναι δυνατό και αναλλοίωτο στο πέρασμα των αιώνων. Μερικές φορές το ξεχνάμε. Απομακρυνόμαστε. Χάνουμε τον προορισμό μας.

Η φύση όμως είναι εκεί… και μας περιμένει. Και κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά της – ως δια μαγείας – ξεχνάμε τα προβλήματά μας, ξανανιώνουμε, γινόμαστε παιδιά. Μαθαίνουμε ξανά να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε. Τα συναισθήματά μας ζωντανεύουν και πάλι. Χαμογελούμε περισσότερο.

Στη Harmantas Floral Creations, φέρνουμε τη φύση κοντά σας. Στο σπίτι σας, τον επαγγελματικό σας χώρο ή στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας.

Με κορυφαίες ανθοσυνθέσεις, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη, από εξειδικευμένους και βραβευμένους ανθοσυνθέτες.

Με φρέσκα λουλούδια απ' όλο τον κόσμο! 'Αλλωστε, επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό και φέρνουμε πάντα πρώτοι τις τελευταίες διεθνείς τάσεις ανθοστολισμού. 

Δημιουργήσαμε τη μοναδική στην Ελλάδα συνδρομητική υπηρεσία μας Flower Care, για να μην χρειάζεται να νοιάζεστε πλέον για την αγορά, συντήρηση ή αντικατάσταση των λουλουδιών σας! Τα φροντίζουμε όλα εμείς για εσάς. 

Εμείς στολίζουμε... Εσείς απολαμβάνετε... Τόσο απλά!

Αφήστε το πάνω μας… και ετοιμασθείτε να απολαύσετε τη μαγεία των φρέσκων λουλουδιών... και τα κολακευτικά σχόλια των καλεσμένων σας...