Αυθημερόν παραδόσεις σε όλη την Αθήνα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 50€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

5.1. Έξοδα Αποστολής

Για όλες τις online παραγγελίες με κόστος από 50€ και πάνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω από 50€:

 • Αθήνα: Δωρεάν αποστολή λουλουδιών σε όλη την Αθήνα.
 • Περιφέρεια Πειραιά (Αιγάλεω, Αμφιάλη, Δάφνη, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Πέραμα, Ταμπούρια, Χαϊδάρι, Νίκαια ): Μεταφορικά 10 €.
 • Μεσόγεια (Παιανία, Σπάτα, Πικέρμι, Γλυκά νερά, Κορωπί): Μεταφορικά 10 €.
 • Νότια προάστια (Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Καβούρι, Καλλιθέα, Ρέντης, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Δάφνη): Μεταφορικά 10 €.
 • Ελλάδα εκτός νομού Αττικής: Δωρεάν αποστολή λουλουδιών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Αφορά μόνο τα προϊόντα για αποστολή εκτός Αττικής.
  Ισχύει μόνο για μεγάλες πόλεις. Εκτός μεγάλων πόλεων επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε εάν μπορεί να γίνει η αποστολή και το κόστος των μεταφορικών.
 • Εξωτερικό: Δωρεάν αποστολή λουλουδιών στο εξωτερικό σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο της Interflora. Αφορά τα προϊόντα για αποστολή στο εξωτερικό.

5.2. Τρόποι Αποστολής

 • Αττική: Παράδοση παραγγελιών στην Αττική γίνονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας από 9.00 - 22.00. Για παράδοση παραγγελιών τις υπόλοιπες ώρες, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.
 • Εκτός Αττικής: Οι παραδόσεις εκτός Αττικής (επαρχία) γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο. Για παράδοση τις Κυριακές επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.
 • Εξωτερικό: Οι παραγγελίες για εξωτερικό πρέπει να δίνονται μια ημέρα πριν την ημερομηνία εκτέλεσης.

Κάποια λουλούδια, χρώματα ή υλικά ενδέχεται να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα προϊόντα όμως σας εγγυόμαστε πως θα είναι ίσης αξίας και άριστης ποιότητας.

Επιλέξτε σωστά την περιοχή της αποστολής της παραγγελίας σας για να γνωρίζετε ακριβώς τα έξοδα αποστολής διαφορετικά θα προστίθεται στην τελική αξία.

Αν σε κάποια περίπτωση ο παραλήπτης δεν δεχθεί να παραλάβει τα λουλούδια του δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα ή να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά.

Η φόρμα παραγγελίας παρέχει μέγιστη ασφάλεια και εχεμύθεια για την παροχή οποιονδήποτε προσωπικών σας στοιχείων.