Αυθημερόν παραδόσεις σε όλη την Αθήνα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 60€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
συσκευασία για λουλούδια bouquett'o

Ανησυχείτε για το πόσο θα κρατήσουν τα λουλούδια που θέλετε να αγοράσετε; Θέλετε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των λουλουδιών σας όσο γίνεται περισσότερο; Αναρωτιέστε για το πόσο μπορεί να αλλοιώνονται τα λουλούδια σας κατά τη μεταφορά τους; Έχετε παραλάβει λουλούδια από το κατάστημά μας αλλά θα αργήσετε να φτάσετε στο σπίτι σας για να τα βάλετε στο νερό;

Πολλοί από τους πελάτες μας νοιάζονται για τη διάρκεια ζωής των λουλουδιών τους και μας θέτουν ερωτήματα όπως τα παραπάνω.

Τα ερωτήματα αυτά είναι εύλογα, καθώς η ζωή των κομμένων λουλουδιών – δηλαδή των λουλουδιών που έχουν κοπεί από το φυτό τους – είναι μειωμένη λόγω της έλλειψης θρεπτικών στοιχείων που λαμβάνουν από το χώμα.

Στη Harmantas Floral Creations δίνουμε τη λύση και μεγιστοποιούμε τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας λουλουδιών έως και 60%!

Χρησιμοποιούμε τη καινοτόμα συσκευασία Bouquett’o, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη τροφή Chrysal Clear Bulbosus για κομμένα λουλούδια, με αποτέλεσμα τα λουλούδια σας να βρίσκονται μονίμως μέσα σε νερό με τροφή. Έτσι, δεν αλλοιώνονται καθόλου κατά τη μεταφορά τους και επεκτείνεται η ζωή τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Τι είναι η καινοτόμα συσκευασία Bouquett’O

Η συσκευασία Bouquett’O είναι μια διεθνής πατέντα συσκευασίας λουλουδιών, με την οποία δημιουργείται μία βάση με νερό. Τα λουλούδια σας τοποθετούνται εντός της βάσης αυτής πριν τη μεταφορά τους. Φανταστείτε σα να μπαίνουν τα λουλούδια σας εξ’ αρχής σε ένα βάζο με νερό και το αγαπημένο σας πρόσωπο – ή εσείς – να τα παραλαμβάνει εντός αυτής της βάσης.

Η βάση αυτή είναι ελαφριά και έχει φαρδύ πάτο. Έτσι, τα λουλούδια σας μπορούν να τοποθετηθούν και να μεταφερθούν εύκολα.

Επίσης, η συσκευασία Bouquett’O λειτουργεί και ως το μόνιμο βάζο των λουλουδιών σας, καθώς με το κατάλληλο περιτύλιγμα, γίνεται ιδιαίτερα καλαίσθητη και όμορφη. Έτσι, δεν χρειάζεται εσείς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο στο οποίο στέλνετε τα λουλούδια, να νοιαστεί για το βάζο στο οποίο θα πρέπει να τα τοποθετήσει.

Ακόμα και στα μεγάλα μπουκέτα, που τα συνήθη βάζα δεν αρκούν για την τοποθέτησή τους, η συσκευασία Bouquett’O σας δίνει την καλύτερη λύση.

Συσκευασία Bouquett’O με τροφή

trofi gia louloudiaΌμως, τα οφέλη της συσκευασίας Bouquett’O δε σταματούν εδώ.

Για ακόμα περισσότερα οφέλη, στη Harmantas Floral Creations συνδυάζουμε τη συσκευασία Bouquett’O με την ιδιαίτερη τροφή για κομμένα λουλούδια, Chrysal Clear Bulbosus.

Ο συνδυασμός αυτός επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των λουλουδιών σας έως και 60%!

Έτσι, αν για παράδειγμα, αγοράζετε λουλούδια από το κατάστημά μας, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε καθόλου για το πότε θα τα παραδώσετε. Κάντε τις δουλειές σας κανονικά, όπως τις έχετε προγραμματίσει και τα λουλούδια θα 'περιμένουν' για την παράδοσή τους, ζωντανά και ακμαία, με νερό και τροφή.

Την τροφή Chrysal Clear Bulbosus θα βρείτε σε πράσινα φακελλάκια με το λογότυπο της εταιρίας μας.

Η Chrysal Clear Bulbosus είναι μια ιδιαίτερη τροφή για κομμένα λουλούδια. Παρέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να ενισχύσει το χρώμα, το μέγεθος και την πλήρη ανάπτυξη των μπουμπουκιών αλλά και των ήδη ανθισμένων λουλουδιών. Αναμιγνύεται εύκολα με το νερό και είναι εντελώς άοσμη.

Όλα τα μπουκέτα μας μεταφέρονται και παραδίδονται με τη συσκευασία Bouquett’O, μέσα σε νερό με τροφή, για μέγιστη διάρκεια ζωής έχω και 60%!

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ